Begeleid Aankomen

Begeleid aankomen

Afvallen is een veel besproken onderwerp, aankomen daarentegen niet. Gezond aankomen lijkt simpel maar dat is het vaak niet! Het kan behoorlijk lastig zijn. 
Schepop Diëtetiek kan je helpen bij aankomen op een gezonde manier. Als je wilt aankomen is het verleidelijk om meer ongezonde voeding te eten om meer calorieën binnen te krijgen maar dit is niet de juiste weg naar een gezond gewicht. Juist door het tekort aan belangrijke voedingsstoffen zoals eiwitten, vetzuren, koolhydraten, vitamines en mineralen kun je moeite hebben met aankomen of op gewicht blijven.
Door op een gezonde manier aan te komen kan je vervelende klachten verhelpen  zoals: energietekort, verminderde conditie, vermoeidheid, depressie, haaruitval, dun of dof haar krijgen, het constant koud hebben of een onregelmatige of uitblijvende menstruatie. 

Samen brengen we je huidige eetgewoontes in kaart en gaan we op zoek naar de oorzaak van het gewichtsverlies/ ondergewicht. Verloopt de spijsvertering niet optimaal? Zijn er belemmeringen zoals gebrek aan eetlust, gebitsproblemen, slikproblemen?  

 

Schepop Diëtetiek berekend je voedingsbehoefte en maakt een advies op maat. Lukt het niet om met alleen gewone voeding aan te komen?Dan kunnen we (tijdelijk) drinkvoeding voor schrijven ter ondersteuning.

 

Wil je gezond aankomen onder begeleiding van een diëtist? Schepop Diëtetiek kan je daarbij helpen. Maak nu telefonisch een afspraak of neem contact op via het contactformulier.

Schepop dietetiek begeleid afvallen of aankomen
  • Effectiever gewichtstoename: Onder begeleiding behaal je effectievere resultaten, omdat je toegang hebt tot de deskundige kennis en ondersteuning van Schepop Diëtetiek.

  • Blijvende veranderingen: Begeleid afvallen richt zich op het aanleren van duurzame gewoonten, wat betekent dat de behaalde resultaten langer kunnen aanhouden.

  • Veiligheid: Wij kunnen ervoor zorgen dat het gewichtstoenameproces op een veilige en gezonde manier verloopt, zonder schadelijke / niet duurzame diëten 

  • Ondersteuning bij moeilijke momenten: Het hebben van een ondersteunend team helpt bij het overwinnen van obstakels en het vasthouden aan de gestelde doelen, zelfs als het even tegenzit.

Belangrijk is dat begeleid aankomen geen “one-size-fits-all” benadering is. Daarom krijg je bij schepop Diëtetiek een plan dat past bij jouw leven. 
Maak vandaag nog een afspraak!

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar
(035) 609 4220
Of klik op de onderstaande knop om online een afspraak te maken

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.