Begeleid afvallen

Blijvend begeleid  afvallen 

Afvallen zonder dieet, het kan echt! Bij Schepop Diëtetiek help ik je bij afvallen op duurzame wijze. Ik ben een voorstander van leefstijlverandering en werk niet met een quick fix. Samen gaan we opzoek naar het best passende voedingspatroon in jou persoonlijke situatie. Ontvang professionele en persoonlijke begeleiding om op een gezonde, lekkere manier af te vallen zonder hongergevoel!

Afvallen gaat niet alleen over fysieke aspecten, maar ook over mentale en emotionele gezondheid. Schepop Diëtetiek kan je helpen om slechte eetgewoonten te identificeren en te vervangen door gezondere keuzes. Het ontwikkelen van een positieve relatie met voeding is cruciaal voor blijvend succes.

De beste manier om je metabolisme en immuunsysteem een boost te geven is door natuurlijke voeding te eten, voldoende te slapen, dagelijks te bewegen en te ontspannen.

Wil je dit keer blijvend afvallen en leren wat nu echt gezond is? Wil je je lichaam voeden in plaats van vullen? Wil je meer energie krijgen of fitter worden?

Vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak.

Schepop dietetiek begeleid afvallen of aankomen
  • Effectiever gewichtsverlies: Onder begeleiding behaal je effectievere resultaten, omdat je toegang hebt tot de deskundige kennis en ondersteuning van Schepop Diëtetiek.

  • Blijvende veranderingen: Begeleid afvallen richt zich op het aanleren van duurzame gewoonten, wat betekent dat de behaalde resultaten langer kunnen aanhouden.

  • Veiligheid: Wij kunnen ervoor zorgen dat het gewichtsverliesproces op een veilige en gezonde manier verloopt, zonder schadelijke / niet duurzame diëten. 

  • Ondersteuning bij moeilijke momenten: Het hebben van een ondersteuning helpt bij het overwinnen van obstakels en het vasthouden aan de gestelde doelen, zelfs als het even tegenzit.

Belangrijk is dat begeleid afvallen geen “one-size-fits-all” benadering is. Daarom krijg je bij schepop Diëtetiek een plan dat past bij jouw leven. 
Maak vandaag nog een afspraak!

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar
(035) 609 4220
Of klik op de onderstaande knop om online een afspraak te maken

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.