Supermarkt Safari

Ontdek de wondere wereld van de Supermarkt jungle

Eerste contact

Welkom bij de ultieme Supermarkt Safari! Een avontuurlijke reis door de gangpaden van de winkel, waarbij we de wildernis van voedselverleidingen verkennen. Bereid je voor op een opwindende expeditie door een overvloed aan smaken, aroma’s en culinaire schatten. Deze reis neemt je mee langs exotische producten, lokale lekkernijen en verborgen culinaire juweeltjes die in de schappen op je wachten.

Ontdek tijdens deze Supermarkt Safari een gevarieerd ecosysteem van voedingsmiddelen, variërend van gezonde oases van vers fruit en groenten tot weelderige regenwouden van decadente zoetigheden en hartige snacks. Leer de taal van voedseletiketten, decodeer verborgen voedingswaarden en laat je verrassen door nieuwe voedingservaringen.

 

Tijdens deze reis wordt je begeleid door onze ervaren gidsen, die je zullen helpen bij het navigeren door de verschillende voedselhabitat en je zullen voorzien van inzichten over voeding, gezondheid en duurzaamheid. Wees voorbereid om je smaakpapillen te prikkelen en je boodschappentas te vullen met een schat aan gastronomische ontdekkingen.

 

Dus, trek je virtuele avonturiershoed aan en laat ons samen deze Supermarkt Safari beginnen!

Locatie’s en tijden

    • 3 november 10:00 Albert Heijn Nederhorst den Berg
    • 17 november 10:00 Albert Heijn Kortenhoef 
    • 24 november 10:00 Boni Loosdrecht

 

Mogelijk gemaakt door

 

Schrijf je nu in

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.